vineri, aprilie 22, 2016

BOMBA ZILEI: S-AR PUTEA CA PRIMARUL GHERGHE SĂ CANDIDEZE TOTUȘI!



Politician extrem de abil, cu mare priză la severineni, instabil în permanență, mai ceva ca argintul viu, Constantin Gherghe pare că ar înclina să se răzgândească din nou!

La bursa zvonurilor circulă un scenariu interesant conform căruia Constantin Gherghe nu ar fi sigur pe promisiunile făcute de PSD pentru alegerile parlamentare din toamnă, când acest partid, destul de neserios de felul lui, s-ar putea să îi dea țeapă primarului și să nu îl pună pe nicio listă de candidați. Din această pricină, i-a venit ideea să candideze totuși, mai ales că, așa cum se aude, ar fi strâns și semnăturile necesare depunerii candidaturii. Pe de altă parte, „severinenii mei” abia așteaptă să îl voteze cu toate mâinile, că doar „a făcut”!

Dacă informația nu e doar un banc sau dacă nu e vorba doar de o negociere dură pentru preluarea PSD Mehedinți și a viitoarei președinții a Consiliului Județean Mehedinți, nu va fi de mirare să ne trezim cu primarul că se înscrie în cursă pe ultima sută de metri. Timp ar mai avea, deoarece candidaturile se depun până marți, 26 aprilie 2016, ora 23.59.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentați