sâmbătă, aprilie 23, 2016

„Cel mai mult îmi doresc ca orșovenii să fie mulțumiți de orașul lor, să trăiască cu plăcere și cu mândrie în orașul lor. Îmi doresc ca tinerii să nu mai plece din Orșova! Îmi doresc să spun cu mândrie că am pus umărul la renașterea Orșovei!”

Un interviu cu Doinița Mariana Chircu, candidatul PNL Mehedinți pentru funcția de primar al municipiului Orșova. Un interviu cu o doamnă care vrea să oprească distrugerea și decăderea unui municipiu perlă a acestui județ, așezat de Dumnezeu în cel mai frumos loc cu putință de la malurile bătrânului Danubius.



Cine este Doinița Mariana Chircu și de ce candidează ea la funcția de primar al municipiului Orșova? De ce are nevoie Orșova și cum a fost ea distrusă în ultimii 20 de ani?

O discuție sinceră și directă despre responsabilitate și eficiență în administrația locală!

O analiză lucidă a falimentului unei administrații locale și a cauzelor care au condus la colapsul general în care municipiul Orșova s-a scufundat în ultimii 10 ani!

Cum ar trebui să comunice membrii unei comunități cu aleșii lor și cum ar trebui să voteze responsabil cetățenii, pentru ca mai târziu să se simtă protejați și reprezentați așa cum trebuie.

Municipiul Orșova are un potențial uriaș, care nu a fost pus niciodată în valoare, pentru că aparatul administrației locale nu și-a făcut datoria față de cetățeni, iar fondurile europene sunt o soluție ce poate scoate un municipiu superb din letargia incompetenței și din caruselul criminal al corupției și intereselor meschine.


Urmăriți un interviu deosebit, cu un om deosebit, o pledoarie pentru Orșova și nevoile ei pe termen scurt, mediu și lung, o discuție despre viitorul unui municipiu care poate deveni un colț de Rai și care poate fi scos din mizerie, întuneric și corupție generalizată. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentați