luni, august 02, 2010

sexy eurogara de la severin


Scene fierbinţi la inaugurarea eurogării din Dr. Tr. Severin

Sexy Eurogara

Chiar în ziua în care eurogara din Drobeta Turnu Severin a fost inaugurată oficial, pe plasmele montate în interior şi care vor fi folosite în scop publicitar, a apărut un filmuleţ cu conotaţii sexuale, care a lăsat cu gura căscată asistenţa prezentă la eveniment. Constructorul se scuză de incidentul produs, precizând că flmuleţul făcea parte din soft-ul instalaţiei şi a scăpat neobservat.

Filmuleţul prezintă câteva scene fierbinţi în care o femeie se dezbracă şi pentru câteva secunde rămâne în splendoare costumului Evei, dar şi un cuplu care mimează un act sexual. Deşi eurogara a fost inaugurată luni, oficial şi dată în folosinţă, proprietarul ei, CFR Călători, precizează prin intermediul şefului staţiei CFR Turnu Severin, Marin Căpitanu, că semnarea procesului-verbal de predare-primire nu a avut încă loc, urmând să se facă pa data de 3 august 2010. În aceste condiţii, în momentul în care filmuleţul fierbinte a scăpat în văzul tuturor, clădirea se afla încă în proprietatea constructorului, firma Building Exim SRL din Drobeta Turnu Severin. Patronul societăţii recunoaşte incidentul şi regretă producerea acestuia. El spune că a cumpărat plasmele de la un furnizor din Germania şi că au venit însoţite de un soft special care conţinea mai multe filmuleţe de probă. Plasmele respective vor fi coordonate de un operator prin intermediul unui calculator şi vor servi cel mai probabil reclamelor publicitare. Există, potrivit unor surse, şi varianta potrivit căreia filmuleţul deocheat să fi fost adus chiar de operatorul respectiv şi scăpat pe ecrane taman în timpul inaugurării, ca un laitmotiv pentru o eventuală distracţie. „Montarea acestor plasme era prevăzută în contract, eu le-am cumpărat din Germania şi după montare le-am probat. Filmuleţul respectiv era unul de probă, dar în mod normal ar fi trebuit şters. Nu ştiu cum a scăpat neobservat şi regret cele întâmplate. Oricum am eliminat imediat acel filmulţe deocheat”, a pecizat Trandafir Giuca, patronul firmei constructoare. Şeful staţiei CFR Turnu Severin, Marin Căpitanu, a văzut şi el filmul şi nu i s-a părut în regulă, dar nu a putut interveni deoarece încă nu-i aparţine imobilul. „Chiar dacă s-a inaugurat, oficial eu nu am intrat în posesia eurogării deoarece nu am semnat procesul verbal. Acest lucru se va întâmpla pe data de 3 august, aşa că întreaga responsabilitate asupra clădirii şi a echipamentelor din interior revine constructorului”, a spus Marin Căpitanu. 




3 comentarii:

  1. Sexyeurogara? Nebunaticule, ai fi vrut tu sa se dezbrace o ditamai eurogara pentru tine... Sturlubaticulee, ca pervers nu poti fi, ca n-ai participat acolo, scrii din amintiri, ca de obicei. Sau de la coltul...eurogarii, sexistuleeee...

    RăspundețiȘtergere
  2. prietene, eşti dus rău de tot, stirea a fost prezentata de toate televiziunile centrale, ba ma imult cam asta a fost sarea si piperul evenimentului! Dar asta e nu toţi vad dincolo de o simpla şi banală inaugurare. Dacă eşti jurnalist, trebuie să ai şi fler!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum poate fi sexy o eurogara numai flerul tau stie, looser-ule! Sarea si piperul inaugurarii a fost altceva, daca televiziunile centrale mincau rahat mincai si tu. Chestie de fler, fletule!

    RăspundețiȘtergere

comentați