duminică, august 22, 2010

Ponta la Severin

Victor Ponta a venit la Severin. Desigur pentru a se întâlni cu conducerea PSD Mehedinţi. De fapt Ponta venea de la o nuntă şi a trecut pe mla Severin pentru a-l vedea pe Duicu, de parcă ar fi murit de dorul lui. Ce a făcut Duicu, însă? L-a dus pe moşia familiei, la Valea Cernei , unde l-a tratat, se pare, cu ţuică, supă şi sarmale, deşi în prealabilş, Duicu îşi pusese locotenenţii să aducă fripturi, roşii, bunătăţuri. leşinat de foame, Ponta a plecat de la Duicu şi s-a întâlnit la pensiunea EUROPA cu disidenţii din PSD Mehedinţi, printre care Stelică Stăncioiu lucernă şi Nicu Tudorescu, deşi în privinţa lui Tudorescu, chestiunea cu sediul e cam naşpa!!! Nasol moment, oribilă vizită!!! Să trăiţi domnu Nicu!!!

2 comentarii:

  1. frumos din partea dvs sa amintiti de pensiunea europa, care costa, frate, nu gluma! in rest, tot asa deyinformat ai ramas si o sa fii, saracutul de tine. ia-ti alta sursa, ca asta te-a dus de nas...

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mai informatule, dar crezi tu ca mai conteaza unde s/au intalnit, conteaza motivul pentru care au facut-o! Oricum, eu nu eram in oras si poate sa fi fost inexact, dar ma bucur ca mai exista chibitari de astia concreti ca tine!

    RăspundețiȘtergere

comentați