marți, aprilie 12, 2016

EXCLUSIV: Primarul Ion Manea nu renunță la ideea de a candida din nou


VEZI ÎN MONTAJUL VIDEO ATAȘAT CE SPUNE PRIMARUL ION MANEA!




Zvonurile potrivit cărora actualul primar al municipiului Orșova, Ion Manea, ar candida din nou la alegerile locale din acest an sunt confirmate indirect chiar de către edilul-șef. Într-o discuție telefonică, primarul Orșovei nu confirmă nimic în mod direct, dar nici nu infirmă. El spune că vrea să se mai gândească dacă va candida pentru cel de-al doilea mandat de primar. Ce-i drept, Manea mai are la disoziție o săptămână pentru a reflecta, până la data la care este obligatorie înregistrarea candidaturilor. 

Întrebat direct dacă mai candidează, primarul Manea lasă de înțeles că ar fi dispus, dar că acum ar avea alte procupări în program. De asemenea, din dorința de a schimba subiectul, Manea recurge și la o glumă, spunând că că apele sunt tulburi deocamdată și că „ meteorologii anunță numai ploi, numai vijelii...”

Reporter: Mai candidați domnule primar?

Ion Manea: Stați puțin să limpezim apele, la noi apele sunt tulburi! Trebuie să limpezim apele și apoi vedem încotro o luăm!

Reporter: Să înțelegem că nu v-ați hotărât încă?

Ion Manea: Da, da, astea sunt alte probleme, dar noi avem acum probleme cu canalizarea în Poiana Stelei, se lucrează, să vedem cum terminăm cu asta!

Reporter: Dumneavoastră luați în calcul o posibilă candidatură, dar să înțeleg că urmează să vă mai gândiți?

Ion Manea: Să vedem, să se limpezească apele, nu vedeți că meteorologii anunță numai ploi, numai vijelii, Doamne ferește numai inundații să nu ne mai dea, că restul ne-a dat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentați