joi, noiembrie 27, 2014

Adevărul despre trădătorii Dodon și Usatîi: sunt spioni ruși





Acesta este titlul generic al unui filmuleț de numai 2 minute care circulă pe Youtube din după-amiaza zilei de 27 noiembrie 2014. Filmul scoate la iveală realități cutremurătoare și înfiorătoare despre agresivitatea cu care Igor Dodon – președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și Renato Usatîi – liderul partidului „Patria”, eliminat din cursa electorală de Comisia Electorală Centrală, sub acuzația că a cheltuit bani aduși din afara țării în campanie. Dacă Usatîi a fost deconspirat ca agent FSB de un alt filmuleț, Dodon pare să îi fie coleg de serviciu secret, după ce nu numai că îi ia apărarea, dar și îndeamnă populația la revoltă și agresiune împotriva Guvernului de la Chișinău.

Finalul de campanie electorală pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, programate pentru data de 30 noiembrie 2014, s-a încins de-a binelea, după ce disperarea rușilor a ajuns la paroxism. O tentativă eșuată de atac armat asupra instituțiilor de putere de la Chișinău, mai multe autobuze cu simpatizanți de-ai lui Usatîi plătiți cu câte 100 de lei să vină la Chișinău pentru a face scandal, întoarse din drum, scoaterea din cursa electorală a partidului „PATRIA” condus de Renato Usatîi și un film difuzat ieri pe Youtube în care Usatîi recunoaște că este spion rus al temutului urmaș al KGB – FSB-ul, acestea sunt doar câteva din ultimele vânzoleli și provocări rusești în Moldova, menite să destabilizeze țara înainte de un scrutin istoric, un scrutin care ar putea-o smulge din ghearele Rusiei pentru a o aduce în lumea civilizată a Uniunii Europene și NATO.
Doar că cea de-a doua Românie, patria nemuritoare a marelui voievod Ștefan cel Mare și Sfânt, nu se lasă atrasă în mizeriile orchestrate de spionajul rusesc și își urmează calea cea dreaptă. Observăm cum în aceste zile autoritățile statului moldovean și instituțiile care trebuie să îi apere integritatea își fac datoria cu patriotism și dragoste de țară și reușesc să stopeze ieșirile criminale și scelerate ale celor care simt că pierd influența într-o Moldovă europeană, care s-a trezit la timp pentru a întâmpina cum se cuvine marea zi istorică de 30 noiembrie 2014, ziua în care va întoarce pentru totdeauna spatele Estului Roșu și ciumei comuniste. Și, atenție, nu numai forțele de ordine din Moldova și instituțiile ei democratice sunt vigilente, ci și populația care începe să vadă lumina și viitorul cel mai bun pentru ea! Populația Republicii Moldova este cea care va da votul decisiv duminică, iar acest vot va fi și trebuie să fie PENTRU EUROPA!

O nouă dovadă a dansului spionilor ruși

Pe Youtube circulă deja de ore bune un filmuleț de numai 2 minute în care Igor Dodon – președintele PSRM îi ține companie la blestemății lui Renato Usatîi, dovedind, încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu doar Renato Usatîi este spion rus (el deja recunoscând acest lucru într-o înregistrare video care circulă în toate mediile din Moldova). Aceste 2 minute sunt mai mult decât suficiente pentru a îngrozi moldovenii și nu numai pe ei, prin imagini și declarații care șochează. Filmulețul este generic intitulat „Adevărul despre trădătorii Dodon și Usatîi – aceștia sunt spioni ruși!”

„Dodon instigă!”…

…se spune la începutul filmului, iar discursul lui Igor Dodon, de la sediul PSRM, este edificator: „Socialiștii încep proteste masive în toate raioanele Republicii Moldova! Aceste proteste se vor finaliza cu un protest masiv în centrul Chișinăului! Nu vă jucați cu focul! Mâine așteptați-ne la Guvern! Leancă, mâine venim la tine, așteptați-ne! Vreți revoluție? Vreți oamenii să iasă în stradă sau ce-i cu voi? Și așteptați! Așteptați, că venim!

„Dodon trădează”…

Agenția de presă independentă IPN este citată în acest filmuleț cu un fragment din interviul luat omului politic Valentin Crîlov, unul din fondatorii PCRM. „În ce-l învinuiți cel mai mult pe președintele Partidului Socialiștilor?” – este întrebat Crîlov, iar acesta răspunde, în cel mai direct mod cu putință: „Îl învinuim că a pus Partidul Socialiștilor, accentuez, din Republica Moldova, nu în relații de parteneriat, ci în serviciul altei ţări, transformându-se într-un instrument politic al acesteia şi atentează la stabilitatea, pacea şi însăși existența Republicii Moldova şi o face în baza resurselor financiare extraordinar de mari, proveniența cărora naște îndoieli rezonabile. De aceea el reprezintă o amenințare reală şi mare pentru Republica Moldova”.

„Dodon și Usatîi slujesc FSB”

Filmulețul mai prezintă și un fragment edificator dintr-o emisiune TV în care Igor Dodon spune, în limba rusă: „Cu liderul Partidului PATRIA – Renato Usatîi, avem un acord de principiu și o înțelegere despre ceea ce o să facem după 1 decembrie, în principiu, denunțarea Acordului de Asociere, strategii comune. Dar, dacă autoritățile vor scoate din cursa electorală pe cineva din noi sau ambele partide ale noastre, noi vom fi nevoiți să corectăm această strategie și noi o vom putea corecta!„

Cine este Usatîi?

Finalul este dedicat unei caracterizări a unui personaj destul de dubios, numit Renato Usatîi: „Cine este Usatîi? Usatîi este un tânăr venit în republică, parașutat aici și eu vă spun cu știință de cauză, eu nu presupun, dar știu precis, din discuție personală, fiindcă el a fost parașutat și are relații cu serviciile speciale ale Federației Ruse”.

Îndemnul final este unul cât se poate de clar pentru poporul Republicii Moldova, care va trebui ca duminică, 30 noiembrie 2014, să iese la vot și să dea lovitura mortală unor astfel de personaje sinistre: „VOTEAZĂ CONȘTIENT!!!”

Un film îngrozitor, despre personaje îngrozitoare, aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentați