luni, aprilie 26, 2010

din nou BRĂGARU


Mizerabil

Recent, un ziar mic şi volatildin municipiul la fel demic şi obscur, Orşova, a atacat într-o manieră grobiană, jenantă şi strigătoare la cer un om cu multe realizări la activ şi cu o carieră de ofiţer în spate, un om care a condus timp îndelungat societăţi care au avut profit. Culmea, fostul ofiţer Negulescu, acum pensionar, este criticat tot de un fost ofiţer.

Constantin Negulescu, fostul primar al Orşovei este trefelit la modul cel mai jenant cu puţtinţă, într-un ziar local din funebra şi mizera Orşovă. Fost primar al municipiului îngenuncheat azi de primarul Constantin Brăgaru, actualmente consilier municipal, Constantin Negulescu a fost la viaţa lui ofiţer şi nu numai. A condus întreprinderi de marcă, unele aflate în subordinea Ministerului de Interne, unde disciplina şi managementulperformant erau necesităţi stringente pentru cariera managerului. Euroconf Vînju Mare, unitate ce parţinea RAMI DACIA şi din care după plecarea lui Negulescu s-a ales praful, dar şi fabrica de confecţii de la Orşova, CAYANELE, sunt doar două exemple de firme conduse bine de Negulescu. Din 2004 şi până în 2008 Negulescu a fost primarul Orşovei şi a făcut şi bune şi rele. Nu se ştie cât a fost bine şi cât a fost rău, dar cert este faptul că pe vremea lui Orşova nu a fost zdrobită ca acum, iar în jurul lui nu s-au creat scandaluri imense, ca şi în jurul lui Brăgaru. În comentariul său total suburban, jenant şi nemeritat, Constantin Negulescu,un om care ar putea liniştit să îşi vadă de pensia sa destul defrumoasă, se zbate pentru binele orşovenilor şi se luptă cu sistemul dubios instaurat de Brăgaru, din poziţia simplă de consilier, este tratat cu apelativul „turnătorul” şi este blamat la cel mai jenant mod cu puţinţă. oare chiar merită un om să fie făcut turnător, doar pentru că a fost ofiţer sau merită un fost ofiţer să fie stigmatizat tot de către un fost ofiţer, asta în condiţiile în care toată lumea ştie că disciplina militară ar fi trebuit să le marcheze amândorura cariera şi obiceiurile. Mai mult, alunecosul domn care îl insultă şi îl numeşte turnător pe Negulescu, a oscilat, în scurta domnie a lui Brăgaru de la atacuri la pupici pe creştet şi laude sau mingi ridicate la fileu unui primar care nu a făcut, celpuţin până în prezent, decât un rău imens bietului municipiu Orşova. “Brăgaru şi ziaristul au format din nou echipă. Ambii sunt făcuţi după aceeaşi reţetă, cea a intereselor personale. Acum s-au unit în cuget şi simţiri de teama alegerilor anticipate. Faptul că Brăgaru a tot fost criticat în presă chiar de el mi-a fost de un real folos. La ora actuală tot mai mulţi orşoveni regretă faptul că s-au lăsat amăgiţi de Brăgaru în 2008 şi nu m-au ales pe mine”, a afirmat Negulescu, în replică la lăturile care i s-au turnat în cap. Consilierul regretă faptul că acuzaţiile în presă vin din partea unui fost ofiţer, care în loc să-şi vadă de tratament, se preocupă de înscăunarea şi descăunarea primarilor din Orşova.

5 comentarii:

  1. jurnalistul lui peste, nu mai ai inspiratie? mai nou plagiezi? cum ti-ai permis sa-ti inchei articolul cu o declaratie obtinuta de un alt jurnalist intr-o intalnire privata cu tot cu punctul de vedere al acestuia? ai copiat mot-a-mot din Mehedinteanul. sa-ti fie rusine, ma!!

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce nu raspundeti la celelalte comentarii daca sinteti corect ?

    RăspundețiȘtergere
  3. anonimul lui peste, care ma numesti pe mine jurnalistul lui peste, ultima fraza am luat/o pentru c[ realmente mi-a placut in mod deosebit. Am creyut c[ te poti inspira din textele si comentariile de mare finete si valoroase, fara ca anonimul lui peste sa se autosesizeze. Cat despre intrebarea "cum ti-ai permis sa-ti inchei articolul cu o declaratie obtinuta de un alt jurnalist intr-o intalnire privata?", ma faci sa rad. Adica Negulescu nu putea sa imi spuna acela;i lucru si mie, citind din ceea ce spusese in Mehedinteanul, pentru a nu mai reformula? Deci, las/o mai moale...

    RăspundețiȘtergere
  4. N-o mai intoarce, stii si tu ca nu e asa.Atat poti,atat faci. Urmareste Mehedinteanul in fiecare luni, doar asa iti mai faci si tu rost de subiecte.Lasa-ne, lasa-ne.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, cu siguranţă îl urmăresc, pentru că este genial!!! Mai ales expresia aia de pe prima pagina: "Ce băşica mea..." Aşadar, bun si inteligent autorul, ce băşica mea! Eu daca aş fi scris articolul acela, aş fi fost mai direct şi aş fi scris "Ce puii mei!"

    RăspundețiȘtergere

comentați